onze visie & missie

Schottinkslag is een kleinschalige zorgboerderij die kinderen en jongeren met een beperking een stabiele en veilige plek biedt waar ze zichzelf kunnen zijn. Het belang van het kind staat bij Tom en Henriette altijd voorop. Hun professioneel en natuurlijk ouderschap en hun boerenhuis met erf, dieren, moestuin en groene speelruimte staat dag en nacht in dienst van dit belang.

Schottinkslag geeft kinderen en jongeren een gezinssysteem als fundament in hun leven, zodat ze zich kunnen ontwikkelen in zelfstandigheid en welzijn.

 

Wij willen kinderen en jongeren die, om welke reden dan ook, niet meer thuis kunnen wonen een fijne en veilige woonplek bieden op onze zorgboerderij. Het ruime erf en de speelruimte, de dagelijkse structuur en regelmaat en de zorg voor de dieren dragen daar zeker aan bij. Met onze ruime pedagogische ervaring, humor en no-nonsens sfeer weten we een klimaat te scheppen waarin kinderen en jongeren zich optimaal kunnen ontwikkelen zodat zij met hun beperkingen verder kunnen met hun leven. Dit doen we met respect voor iedere levensovertuiging.

“Je hebt een huis en een hart om te delen”

Zorgboerderij Schottinkslag

Boerendijk 1 | 7691 PA Bergentheim | telefoon: 0625392359 | mail: info@zorgboerderijschottinkslag.nl