Even voorstellen!

Wij zijn Tom en Henriette van Veldhuisen. We wonen op een grote woonboerderij in Bergentheim, te midden van uigestrekte landerijen en op loopafstand van een mooi stuk bos. We vangen al meer dan 22 jaar kinderen op die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen.

Onze zorgboerderij heeft 4 slaapkamers in het voorhuis en 3 appartementjes in het achterhuis. De appartementen zijn bedoeld voor jongeren die graag willen leren zelfstandig te wonen. Daarnaast hebben we een aantal appartementen in Bergentheim. Hier wonen jongeren die ambulante zorg en begeleiding krijgen.

We hebben een grote stal met dieren (kippen, varkens, geiten, pony’s en konijnen) om te verzorgen, een grote moestuin en een kaasmakerij en kaaswinkel aan huis.

 

Team

Naast onszelf, de zorgboer en zorgboerin, hebben we een vaste medewerkster op de zorgboerderij. Zij begeleidt de kinderen en jongeren en verricht werkzaamheden op kantoor. Ieder jaar hebben wij een stagiaire van de opleiding Social Work. Onze zoon Tim is vrijwilliger en voert waar nodig technische werkzaamheden uit.

 

Zorgboerderij Schottinkslag

Boerendijk 1 | 7691 PA Bergentheim | telefoon: 0625392359 | mail: info@zorgboerderijschottinkslag.nl